• Mectron - малки апарати за профилактика и дентално лечение

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   mectron е италианска компания, която успешно работи в областта на денталната медицина от 1979 г., в разработването и производството на висококачествени медицински изделия и си е спечелила предни позиции и огромен престиж на международните пазари.

    

   Mectron прави някои от най-важните нововъведения в областта на денталната медицина

   Mectron прави някои от най-важните нововъведения в областта на денталната медицина, като първия ултразвуков титаниев наконечник и LED фотополимерната лампа за композитни материали, както и първия в света (2001 г.) ултразвуков апарат за лицево-челюстна пиезоелектрохирургия.

   На базата на непрекъснатите клинични изпитвания, технически иновации и научни изследвания с водещи учени от целия свят, ползващи успешния денталенапарт Piezosurgery®, Mectron разработва и пуска на пазара през 2012 г. подобен апарат за черепно-мозъчна хирургия.

   Mectron разработва нови и нови накрайници и инструменти за все по-широк обхват клинични индикации от имплантология и ортодонтска хирургия до периодонтия.
   Компанията винаги се е откроявала на пазара с непрекъснатия процес на развитие и иновации, както и с отличния дизайн на техните продукти.